seyed mamali (17-12-14)
سلام دو ستان من 2 تا عکس گذاشتم میخواستم ببینم از همه لحاظ سیستمم اکی هست یا نه ؟
تو عکس fan speed تمپ 2 دما 127 سانتی گراد هست مساله ای هست یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (17-12-14)
|
دما نرمال هست . هیچ مشکلی دیده نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
seyed mamali (17-12-14)
تو تمپ 2 چرا عکس اتش هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (17-12-14)
اون احتمال زیاد خطا و باگ برنامه هست . یک شات با hwmonitor بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
seyed mamali (17-12-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (17-12-14)
Meysam_M69 (17-12-14), seyed mamali (17-12-14)
|
چطوری میتونم فنهامو خودم کنترل کنم با برنامه speed fan هر کاری کردم نتونستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (17-12-14)
برنامه خود گیگابایت easy tune این کار رو انجام میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
alksdj (17-12-14), Meysam_M69 (17-12-14), seyed mamali (17-12-14)
من برنامه easy tune نصب کردم کدوم قسمتش مال فنهام هست هر 3 تا فنو میتونم بصورت جداگانه کنترل کنم یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (17-12-14)
کاملا مشخص هست . صفحه برنامه که باز میشه . عکس فن رو در سمت چیپ میبینید . بله سه تا فن رو میشه کنترل کرد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (17-12-14), hamed 111 (17-12-14), seyed mamali (17-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks